В новините
 
04.09.2008 12:21   Новината е видяна 4220 пъти
ИНЦИДЕНТИ през изминалото денонощие

На 03 септември 2008 г. към 12:30 часа е получен сигнал за полски пожар в м. „Караакуш”, с. Борика, общ. Ихтиман, обл. Софийска.
Екипи на РД „ПБС”, гасаческа група от Държавно лесничейство и местно население са погасили пожара.
Изгорели са 1000 дка сухи треви.
Пострадали няма.

***
На 03 септември 2008 г. към 16:10 часа е получен сигнал за горски пожар в землището на с. Искрец, общ. Своге, обл. Софийска.
Към 18:30 часа екип на РД „ПБС” – Своге и гасаческа група от общината са погасили пожара.
Изгорели са около 4 дка борова гора и 30 дка сухи треви.
Пострадали няма.

***
На 03 септември 2008 г. към 17:20 часа е получен сигнал за пожар в изоставени лозови масиви на с. Стража, общ. Търговище, обл. Търговище.
Екип на РД „ПБС” и спасителна група от отдел „Аварийно-спасителни дейности” към Териториална дирекция „Гражданска защита” – област Търговище са погасили пожара.
Пострадали няма.
***
На 03 септември 2008 г. към 12:30 часа е получен сигнал за пожар в землището на гара Лакатник, общ. Своге, обл. Софийска.
Към 18:15 часа пожарът е погасен от екип на РД „ПБС” – Своге и 20 души местно население.
Изгорели са около 20 дка сухи треви и храсти.
Пострадали няма.
***
На 03 септември 2008 г. към 13:00 часа е получен сигнал за възникнал полски пожар в землището на гара Владиславци, общ. Драгоман, обл. Софийска.
Към 18:45 часа пожарът е погасен от екипи на РД „ПБС” – Своге и 30 души местно население.
Изгорели са около 200 дка сухи треви и храсти.
Пострадали няма.

ДРУГИ

На 03 септември 2008 г. към 11:51 часа е получен сигнал за силна миризма в района на ж.к. „Братя Миладинови”, гр. Бургас в близост до дърводелска работилница.
Спасителна група от отдел „Аварийно-спасителни дейности” към Териториална дирекция „Гражданска защита” – област Бургас е извършила необходимите замервания, но не са регистрирани вредни емисии в атмосферата.

***
На 03 септември 2008 г. към 17:20 часа е получен сигнал за остра миризма на битум и гума в района на с. Чепинци, обл. София от фирма „Изола – Петров”.
Спасителна група от отдел „Аварийно-спасителни дейности” към Териториална дирекция „Гражданска защита” – област София направи замервания в района, но не установи наличие на вредни емисии във въздуха.

***
На 03 септември 2008 г. продължи снабдяването с водоноска от Териториална дирекция „Гражданска защита” – област Стара Загора на населението от кв. „Дъбрава”, гр. Стара Загора.

***
На 03 септември 2008 г. продължи работата по възстановяването на водоподаването в община Панагюрище, обл. Пазарджик.
Фирмите: „Стройгрупинвест” ООД, „Асарел – Медет” АД, „ЦКСП” ООД и „Еко Елшица” са ангажирани с изкопни работи по трасето на тръбопровода. През деня са изкопани към 150 м. и са положени и споени 900 тръби.
ЕТ „Рали – Димитър Милев” и кметовете на селата Бъта и Баня са ангажирани с доставката на вода с 8 водоноски от Териториална дирекция „Гражданска защита” – област Пазарджик за гр. Панагюрище и селата Бъта, Баня и Оборище.

***
На 03 септември 2008 г. към 11:00 часа е получен сигнал за наличие на змия в близост до работните помещения на фирма „Ековита” – Пазарджик.
Спасителна група от отдел „Аварийно-спасителни дейности” към Териториална дирекция „Гражданска защита” – област Пазарджик е извършила оглед на място, но влечугото не е открито.
***
На 03 септември 2008 г. към 07:50 часа е получен сигнал за паднало дърво на ул. „Д. Петков”, гр. Пловдив.
Спасителна група от отдел „Аварийно-спасителни дейности” към Териториална дирекция „Гражданска защита” – област Пловдив е нарязала и отстранила падналото дърво.
Пострадали няма.
***
На 03 септември 2008 г. към 09:50 часа е получен сигнал за наличие на стършели в помпена станция „Пиргово”, общ. Иваново, обл. Русе.
Спасителна група от отдел „Аварийно-спасителни дейности” към Териториална дирекция „Гражданска защита” – област Русе е отстранила гнездото и обеззаразила мястото.

***
На 03 септември 2008 г. към 15:00 часа е получен сигнал за пропаднала пътна настилка на улично платно до бл. 72, ж.к. „Дружба 1”, гр. София.
На място са изпратени 3 екипа от Столична община.

***
На 03 септември 2008 г. към 17:00 часа е получен сигнал за наводнено жилище на ул. „Чая” № 23, гр. Стара Загора.
Спасителна група от отдел „Аварийно-спасителни дейности” към Териториална дирекция „Гражданска защита” – област Стара Загора е констатирала, че са навлажнени стените и намесата им не е необходима.
***
На 04 септември 2008 г. към 06:35 часа е получен сигнал за силна задушлива миризма в района на разклона за аерогарата, ж.к. „Дружба 1”, гр. София.
Спасителна група от отдел „Аварийно-спасителни дейности” към Териториална дирекция „Гражданска защита” – област София е започнала обследване и извършване на контролни замервания в района, за установяване източника на миризмата.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |