В новините
 
08.09.2008 08:51   Новината е видяна 5115 пъти
Milka Alpine Tour 2008 пристига в Бургас

Алпийският свят на Milka посещава най-големите български градове в началото на септември като част от европейската обиколка на марката
 
 


Пътуващата експозиция Milka Alpine Tour 2008, пресъздаваща Алпийския свят на Milka, пристига в Бургас в четвъртък, 11 септември. Любителите на шоколада и техните семейства ще имат възможността да се насладят на експозицията при площад „Тройката” на ул. “Александровска” безплатно между 11:00-20:00 часа. 


Алпийският свят на Milka представлява емоционално преживяване за семейството и децата. На обща площ от 600 кв. м. красиви природни пейзажи, семейни и детски кътове за забавления, шоколадова фабрика на Milka очакват всички посетители.

Интересна част от пътуващата експозиция са различни станции, пресъздаващи алпийската атмосфера, стена за катерене с алпийска панорама и връх Milka, детски надуваем замък, шоколадов фонтан, състезания с колички, дървени ски, скачане с чували и др. забавления. Голямата награда е едно истинско пътешествие за цялото семейство в Австрия.
 


Milka Alpine Tour е глобален проект на световната марка, чиято цел е да доведе света на Milkа по-близо до хората. Турнето на Milka тази година започна от Естония през февруари месец и ще завърши в края на годината в Австрия. Експозицията посещава над 100 големи европейски града от 14 държави в цяла Европа. В периода 4-14 септември София, Велико Търново, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора и Пловдив ще бъдат домакини на уникална алпийска атмосфера и шоколадови Milka удоволствия. 
 
 


Информация за Milka


Milka е водеща марка шоколад, позната най-вече с традиционните си опаковки, шоколадови бонбони, вафли, сезонни продукти и други видове наслади от млечен шоколад.


През далечната 1901 г. в Швейцария, Филип Сушард представя алпийския млечен шоколад в лилава опаковка, наречен Suchard Milka. Името на марката е създадено да идентифицира продукта като комбинация от двете ключови съставки мляко и какао (Milch + Kakao) = Milka.

Като знак за това, че в шоколадовите продукти на Milka се използва мляко с алпийско качество, Сушард решава да използва за лилавите опаковки рисунка на крава, пасяща на алпийска ливада. Алпите и лилавата крава стават незаменима част от света на Milka, като заедно с мотото “Най-нежното удоволствие от създаването на шоколада до днес” се превръщат в запазени рекламни символи на марката.

Днес Milka е една от най-големите марки за шоколад в цял свят. Преди шест години, през 2002г., търговската марка навлиза и в България, като увеличава своите почитатели с всяка изминала година. 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |