В новините
 
15.09.2008 11:37   Новината е видяна 4368 пъти
Филмът за Spirit of Burgas с премиера по MTV на 17 септември

В 20.30 часа /Централно европейско време/ на 17 септември по MTV премиерно ще бъде излъчен филмът за музикалния фестивал Spirit of Burgas. Второ излъчване е предвидено за 21 септември от 17.00 часа - отново Централно европейско време. Анонсът за премиерата е публикуван в сайта www.mtv.tv. Директорът на външните продукции в MTV Том Макмилън съобщи, че ще се постарае да насити телевизионната програма за 16 и 17 септември с промоциални клипчета за предстоящото излъчване на филма, които ще се пускат на всеки час. Филмът ще се върти в 36 страни.

Spirit of Burgas се превръща в уникална реклама на България. Сред младите хора от Европа вече се носи мълвата за прекрасния български град на брега на Черно море, който е домакин на един от най-добрите музикални фестивали на Стария континент. Прогнозите за следващото му издание предвиждат по-голяма посещаемост и по-големи печалби за Бургас.

Големите очаквания ще бъдат подкрепени с още по-добра организация и истинско нашествие на музикални звезди край морето, обещават организаторите - Община Бургас и MTV. 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |