В новините
 
17.09.2008 16:34   Новината е видяна 8407 пъти
ПТП-та за изминалото денонощие


  На 16.09.т.г. около 19.40 ч. на пътя Бургас - София, на около 600 м. западно от Карнобат, поради отвличане на вниманието на водача, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се в отводнителната канавка, л.а. «Хонда сивик», с бургаска регистрация, управляван от 59 годишния Н.П. от Бургас, пътуващ в посока от Сливен към Карнобат. От ПТП е пострадала пътуващата на предната дясна седалка жена - С.И., 25 годишна, която с диагноза «комоцио», без опасност за живота е настанена за лечение в бургаската болница.

      На 16.09.т.г. около 15.50 ч. на ул. «Еделвайс» пред блок №8 в Несебър настъпва пътен инцидент между : л.а. «Фолксваген пасат», с бургаска регистрация, управляван от 39 год. В.С. от Несебър и мотоциклет «Ямаха тмакс 500», с бургаска регистрация, управляван от 26 год. Е.А. от Несебър / непритежаващ съответната категория за управляваното МПС/. От ПТП е пострадал мотоциклетиста, който с фрактура на лявата предмишница, без опасност за живота, е настанен за лечение в бургаската болница. Причините за ПТП са в процес на изясняване.

      На 16.09.т.г. около 22.00 ч. на кръстовището от бургаския комплекс «Изгрев» към Слънчев бряг до х-л «Фаворит», настъпва пътен инцидент между : л.а. «БМВ 520», с бургаска регистрация, управляван от 28 год. Г.П. от Бургас и л.а. «БМВ 525», с бургаска регистрация, управляван от 20 год. М.В. от Бургас. От ПТП е пострадал пътника от л.а. «БМВ 525» - П.И., 20 годишен, седящ на предната дясна седалка, който с открита фрактура на дясната ръка, без опасност за живота, е настанен за лечение в бургаската болница. По първоначални данни л.а. «БМВ 520» не спазва предимство при наличие на пътен знак «Б-1» и допуска ПТП с л.а. «БМВ 525», чийто водач губи управление на автомобила и се удря в крайпътен ел. стълб.

      На 16.09.т.г. около 14.30 ч. на ул. «Републиканска» в Камено, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира мотопед «Хонда такт», с бургаска регистрация, управляван от 17 год. С.Г. / неправоспособен водач/, който с разкъсана коленна връзка, без опасност за живота, е настанен за лечение в бургаската болница. 







Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |