В новините
 
18.09.2008 12:16   Новината е видяна 4794 пъти
Renesanz откриват зимния техно сезон с Love Nation

Първото за новия сезон голямо мероприятие на Renesanz ще бъде на 25 октомври, събота. Грандиозното техно парти под надслов Love Nation ще се проведе в столичната зала “Христо Ботев”, като за него са поканени петима гост-диджеи от чужбина. Хедлайнер на събитието ще бъде любимецът на българската публика – DJ Rush от Чикаго, който след като миналата година не успя да дойде в София по здравословни причини, сега се завръща у нас за грандиозен реванш. Изключително атрактивният чернокож диджей подготвя специално лайв шоу, което по думите му “ще се помни дълго време”.


Като част от световното му турне, преминало през най-елитните фестивали като Dance Valley, Creamfields, Exit, Awakenings и Sonar, сега у нас за Love Nation пристига и канадският топ диджей/продуцент Preach. В неговата дискография присъстват десетки авторски сингли, получили подкрепа от най-големите артисти на сцената, както и ремикси на Tiesto, Marco V и Michel De Hey. 


Третият гост на Renesanz, който идва за първи в България, ще бъде немецът Marco Remus. Тази година той и неговата агенция Stereo 70 бяха домакини на една от сцените на най-големия европейски фестивал – Dance Valley в Холандия. Характерният му гето-техно стил и брутална външност с годините са му изградили имидж на един от най-безкомпромисните артисти на сцената.


В лайнъпа на Love Nation е включен и холандският продуцент Industrialyzer, който е сензационното ново попълнение на легендарния техно лейбъл на The Advent – Kombination Research. Лайв изпълнението му на 25 Октомври ще залага на класически техно саунд, но обогатен с модерни звуци.


Най-силен блясък на вечерта, разбира се, ще придава единствената дама – Ivee от Сърбия. Красивата музикантка, която е завършила консерваторията в Белград, се занимава с продуциране от едва 3 години, през които обаче е постигнала значителни успехи. В момента има участия в цяла Европа и е един от основните артисти в Artillery – лейбъла и букинг агенцията на DJ Amok.


От българска страна участие ще вземат и домакините от Renesanz – Balthazar & JackRock. Подгряващ сет пък ще направи горещото откритие Stephan Panev, който ще свири на живо.


Партито Love Nation ще е съпътствано от изключителна визия, прожектирана на множество мултимедийни екрани и плазми, а видеото ще се прави от виджеите FPS Visuals.


Билети на цена 25 лв. и VIP на цена 35 лв. вече се продават в София и цялата страна във верига магазини "Германос", както и в останалата разпространителската мрежа на Eventim. Повече информация на http://www.renesanz.com/.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |