В новините
 
19.09.2008 12:46   Новината е видяна 3677 пъти
Криминална хроника за 19.09.

І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

      За шофиране след употреба на алкохол е образувано бързо полицейско производство срещу : 26 год. Н.Ф. от Айтос - 1.50  промила

      В резултат на проведените допълнителни мероприятия от служители на Първо РПУ Бургас по отношение на 21 год. Н.А. от Бургас, осъществил кражба на мобилен теелфон и три издърпвания на златни накити от жени на територията на Пето и Второ РПУ Бургас, е констатирано че Н.А. е извършил още десет кражби, чрез издърпвания на златни накити в района на Централната градска част. Част от вещите - предмет на престъпленията са иззети и са на съхранение в Първо РПУ Бургас. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на лицето продължава. 

ІІ. ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

      На 18.09.т.г. в РПУ Несебър е получено съобщение от 40 годишен английски турист, отседнал в Слънчев бряг, за това че около 00.30 ч. предния ден в района пред х-л «Поморие», след удар с юмрук в областта на главата, му е отнет златен ланец и гривна от 9 карата неустановен грамаж. Работата по случая продължава от служители на РПУ Несебър.

      На 18.09.т.г. в РПУ Несебър е получено съобщение от 60 годишен английски турист, отседнал в Слънчев бряг, за това че около 17.30 ч. на 16.09.т.г. от хотелската му стая по неустановен начин е отнет портфейл със сумата от 500 лв., 40 лири и накити. Работата по случая продължава от служители на РПУ Несебър.

ІІІ. ПТП :

      На 18.09.т.г. около 07.20 ч. по пътя Айтос - Бургас на около 500 м. след разклон за с. Съдиево, поради движение с несъобразена скорост при предприемане на маневра «изпреварване», самостоятелно катастрофира, удряйки се в крайпътен билборд, л.а. «Пежо 306», с бургаска регистрация, управляван от 37 год. И.Д. от Айтос. От ПТП е пострадал водачът на автомобила, който след като е откаран в МБАЛ Бургас, е починал.

      На 18.09.т.г. около 17.00 ч. на кръстовището на бургаските улици «Чаталджа» и «Мургаш», настъпва пътен инцидент между : л.а. «Мицубиши», с врачанска регистрация, управляван от 30 годишната Т.А. от Бургас, л.а. «ВАЗ 2107», с бургаска регистрация, управляван от 54 год. С.И. от Бургас и автобус «Сетра», с бургаска регистрация, управляван от 47 год. В.С. от с. Росен. От ПТП е пострадала водачката на «Мицубишито», която с контузия на главата и комоцио, е настанена за лечение в МБАЛ Бургас, без опасност за живота. Причините за инцидента са в процес на изясняване. 












Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |