В новините
 
28.09.2008 08:54   Новината е видяна 4554 пъти
Международен турнир по скуош

Международен турнир по скуош стартира в „Марина Кейп”
      Този уикенд, 27 - 28 септември 2008 г. хотелският комплекс „Марина Кейп” в Ахелой ще бъде домакин на първия в България Международен турнир по скуош. В него ще вземат участие общо 32 участници, в три групи – жени и мъже любители, и мъже професионалисти. Най-добрият играч в Гърция - Петрос Дзамалукас и Игор Пежич, класиран в топ 3 на Словения са едни от най-известните състезатели, които ще се включат в турнира, наред с Николай Ангелов - национален шампион и капитан на Националния отбор по скуош, единствен в България треньор, сертифициран от Европейската скуош федерация. Наградният фонд на съзтезанието е 1700 евро.

     Международните представители на Гърция, Словения, Полша и Чехия ще имат възможност да играят на едни от малкото професионални скуош кортове у нас. Двата корта на комплекса са единствените на българското Черноморие професионални съоръжения за скуош и предлагат изключително добри условия за игра, отговарящи на изискванията за провеждане на спортни състезания. Благодарение на високите стандарти, които успешно покриват, кортовете получиха от всички професионални треньори по скуош в България лиценз „Прокорт”.

     През юни за първи път на българското Черноморие, отново в „Марина Кейп” се проведе Национален отборен шампионат по скуош. Той бе спечелен от Стилиян Станков в индивидуалната надпревара.

     Заповядайте в „Марина Кейп”, Ахелой, в събота и неделя от 10:30ч до 21ч., за да се запознаете с тази интересна игра и нейните любители.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |