В новините
 
29.09.2008 11:44   Новината е видяна 5396 пъти
Феновете от отбор Клетката триумфираха на Каменица ФЕНкупа"08

Играчите от „Клетката" (София) спечелиха шестото издание на единствения турнир по футбол за непрофесионалисти Каменица ФЕНкупа"08. На финала те надвиха съперниците си «Трите мечки» (Шумен) – миналогодишният шампион в надпреварата, с резултат 2:0 след изпълнение на дузпи. През 2007 г. същите два отбора се изправиха един срещу друг на Големия финал, но тогава шуменските фенове успяха да грабнат титлата.

Първенците от «Клетката» се пребориха достойно за Голямата награда в турнира, а именно уникалната възможност да гледат на живо легендарното дерби между „Барселона" и „Реал" Мадрид. То ще се състои на 14 декември на най-големия стадион в Европа – „Ноу Камп".

Трети се наредиха «Докторите» от Плевен, които победиха феновете от «Атлетик» (Бургас) с резултат 6:4 в мач за третото място. Всички призьори бяха наградени след приключване финалната среща от Генералния директор на Каменица АД Анатолий Попов.

Каменица ФЕНкупа’08 завърши с връчването на още две отличия. Едното от тях отиде при най-добрия отбор по джитбол. Първи се наредиха играчите от «Слънце» Хасково, победили съперниците си от «Джит бойс» Варна с резултат 2:0 във финалния мач. На трето място останаха „Пирин” Благоевград”, които се наложиха над „Шок и ужас” Плевен в борбата за третото място.

Другият приз отиде при Добромир Златев от София – победител в конкурса Каменица ФЕНснимка, спечелил най-много точки след гласуване в сайта www.kamenitzafanclub.com. Добромир Златев получи хладилник, пълен с бира Каменица. От негово име наградата днес прие Пламен Миланов.

Преди старта на финалната среща в Каменица ФЕНкупа’08 се проведе и демонстрационен мач между тима на спортните журналисти и отбора на Каменица АД. Журналистите надвиха пивоварите с резултат 4:3.

Мачовете за първото място в Каменица ФЕНкупа"08 се проведоха този уикенд на терена на «Спортна София” в Борисовата градина в столицата. Общо 15 отбора участваха в Големия финал в шестото издание на шампионата. 13 от тях бяха тимовете, заели първо място в регионалните състезания от турнира. Във финала на Каменица ФЕНкупа’08 по право участваха също шампионът и вицешампионът от миналогодишното издание на турнира – тимовете на „Трите мечки” (Шумен) и „Клетката” (София).





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |