В новините
 
02.10.2008 14:00   Новината е видяна 3768 пъти
Кметът нареди строг контрол на работното време в детските градини

Кметът на Бургас Димитър Николов издаде заповед за строг контрол на работното време в общинските детски заведения. Причина за това станаха зачестилите оплаквания от родители, на които е оказван натиск да прибират децата си много преди края на работния ден на учителите и служителите.

Заповедта на кмета съдържа указание за задължителното поставяне на график с работното време, включително времето за прибиране на децата, на видно за всички родители място във всички детски заведения. За спазването на графика са длъжни да следят директорите на детските градини. За неизпълнението му ще бъдат налагани административни санкции, категоричен е кметът Николов.

Работният ден в детските градини продължава до 18.00 часа. Малцина са родителите, които приключват служебните си задължения в 16.00 часа и имат възможност тогава да приберат своите деца. Персоналът в детските градини е длъжен да се съобразява с този факт.

Родители, които забележат, че в детските заведения няма разлепени графици или работното време не се спазва, могат да подават сигнали за това в Община Бургас.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |