В новините
 
05.10.2008 05:10   Новината е видяна 3969 пъти
Аматьорска Волейболна Лига

На 18 октомври ще стартира поредния Регионален шампионат по волейбол за мъже на източна България, организиран от „Аматьорска Волейболна Лига”. През сезон 2008/2009 година в него ще вземат участие 15 отбора от 6 области – Бургаска, Варненска, Добричка, Силистренска, Търговишка и Шуменска.

Съгласно приетата Наредба за организиране и провеждане на шампионата, първоначално отборите ще бъдат разделени на две групи – „Север” и „Юг”, където ще изиграят по две срещи „всеки срещу всеки”. Първите четири отбора от всяка група през пролетта на 2009-та ще формират финална осмица, където ще изиграят само по една среща „всеки срещу всеки”. Останалите отбори от групи „Север” и „Юг” ще се срещнат в „утешителна” група за класиране от 9-то до 15-то място.

Крайното класиране във финалната осмица на шампионата ще стане известно в началото на месец май 2009 година, като първите три отбора ще получат купи и медали. Победителите в „утешителната” група също ще бъдат наградени с купи. Организаторите са предвидили и индивидуални поощрения по отделните постове на играта.

„Аматьорска Волейболна Лига” ще направи възможното да предоставя своевременно на интересуващите се от шампионата медии (печатни и електронни) всички резултати и класирания.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |