В новините
 
06.10.2008 05:22   Новината е видяна 3707 пъти
„Победа” АД направи дарение на два дома за възрастни хора

„Победа” АД направи дарение на два дома за възрастни хора под формата на имущество и продукти по повод Международния ден на възрастните хора – 1 октомври. Дарението получиха Дома за стари хора в с. Лозарево, община Сунгурларе и Дома за стари хора „Св. Димитър Солунски” в гр. Айтос. То включва 70 одеяла – родопски, вълнени и памучни, възглавници и шкафове, както и продукти, произведени от компанията.  
Международният  ден на възрастните хора – 1 октомври е обявен през 1991 г. по решение на Общото събрание на ООН в съответствие с резолюция 45/106 от 14 декември 1990 г. 
Като част от благотворителната си дейност, „Победа” АД продължава да поддържа и развива политика, ориентирана в посока на подпомагане на социално слаби групи и такива в неравностойно положение. Особено внимание компанията отделя на децата – всяка година „Победа” АД подпомага училища, детски градини и домове. От началото на 2008 г. компанията е отпуснала средства и продукти за дарителски и спонсорски инициативи на стойност над 20 000 лв.
На 28.09.2008 г. „Победа” АД подкрепи концерта „Родени в България!” в Зоологическата градина в гр. София. На концерта присъстваха повече от 200 деца от домове за деца в неравностойно положение. След събитието на всички тях бяха раздадени подаръци от компанията.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |