В новините
 
06.10.2008 05:37   Новината е видяна 3889 пъти
Панаирът от 50 метра височина – препълнен

Препълнен с експонати и посетители – така изглежда панаирният комплекс в Пловдив от въздушния ресторант, който се издига на 50 метра височина. Той е първи на Балканския полуостров и бе монтиран специално за изложителите и гостите на 64-ия Международен технически панаир, който се провежда с участието на 3202 фирми от 45 държави и ще продължи до 4 октомври включително.

Средно по 20 000 са били посетителите на изложението през първите три дни, очаква се до края да станат близо 150 000.  Алеите и палатите постоянно са пълни с народ, а по щандовете непрекъснато се водят преговори за бъдещи сделки и инвестиционни проекти. И от въздуха панаирът е толкова хубав, колкото и от земята, коментират хора, които вече са използвали необичайния ресторант.

Той  бе едно от новите улеснения, които Международен панаир Пловдив предложи на участниците в ЕСЕН 2008. Подходящ е за делови срещи и презентации в атрактивна обстановка.

100-тонен кран издига платформата „Вечеря в небето” на 50 метра височина. От там се открива зашеметяваща панорамна гледка към панаирния комплекс и към Пловдив. 

Платформата тежи 6.5 тона заедно с посетителите и 3-членния екипаж. Специални приспособления гарантират безопасността, а платформата се сваля автоматично, ако  скоростта на вятъра надвиши 12 метра в секунда.

Въздушният ресторант се намира до един друг нов обект в панаира – ресторанта до езерото, който бе направен също за  ЕСЕН 2008. Те оформят зона за делови контакти и отдих сред красив парк.  

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |