В новините
 
11.10.2008 13:00   Новината е видяна 3579 пъти
Кражби за изминалото денонощие

На 10.10.т.г. служители от Първо РПУ Бургас са установили извършителя на грабеж на мобилен телефон, собственост на малолетно момиченце, осъществен около 13.30 ч. на същата дата в района на ж.п. фондови жилища - това е : 27 год. С.Б. от Бургас. Мобилният телефон е намерен и иззет. Работата по случая продължава от служители на Първо РПУ Бургас.

      На 10.10.т.г. служители от РПУ Приморско са установили извършителя на кражбата на мобилен телефон, собственост на 17 годишно момиче от Радомир, откраднат от заведение «Дяволска река» в Приморско - това е : 19 год. И.Д. от с. Костелево, общ. Враца. Мобилният телефон - обект на престъплението е намерен и иззет. Работата по случая продължава от служители на РПУ Приморско.

      На 10.10.т.г. служители от РПУ Приморско са установили извършителя на кражбата на два мобилни телефона, собственост на 23 годишен младеж от София, откраднат два дни по-рано от коктейл - бар «Олимп» в Китен - това е : 19 год. Е.Х. от София. Мобилните телефони - обект на престъплението са намерени и иззети. Работата по случая продължава от служители на РПУ Приморско.

      На 10.10.т.г. около 22.00 ч. в Пето РПУ Бургас е получено съобщение от 25 годишен бургазлия, за това че около 20.40 ч. на същата дата, при посещение на компютърен клуб «Ултра-нет» в к/с «Лазур» бл. 77, в момент на безнадзорност му е извършена кражба на мобилен телефон и портфейл, със сумата от 1 050 лв. и лични документи. Работата по случая продължава от служители на Пето РПУ Бургас.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |