В новините
 
15.10.2008 16:30   Новината е видяна 3581 пъти
Открива се процедура за конкурентен подбор на проекти: Подкрепа за внедряване в производството на иновативни продукти, процеси и предоставяне на иновативни услуги

На 10.10.2008 г. Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия - Междинно звено на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007-2013 г. обявява открита процедура за конкурентен подбор на проекти с определен срок за кандидатстване BG161PO003-1.1.02 „Подкрепа за внедряване в производството на иновативни продукти, процеси и предоставяне на иновативни услуги” по Приоритетна ос 1: „Развитие на икономика базирана на знанието и иновационни дейности”, област на интервенция 1.1: „Подкрепа за иновационни дейности в предприятията”, операция 1.1.2: „Подкрепа за разработване на иновации от предприятия и внедряването им в икономиката”.
Основната цел на процедурата е да предостави интегрирана консултантска и инвестиционна подкрепа на българските предприятия в изпълнението на успешни проекти за внедряване в производството и пазарна реализация на иновативни продукти, процеси и услуги (като услугите следва да са резултат от внедрен иновативен процес или продукт) с висока добавена стойност.
Процедурата за безвъзмездна финансова помощ се реализира с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Проектите ще се изпълняват на територията на Република България. Общият размер на безвъзмездната финансова помощ по процедурата е 28 359 535 лева.

Крайният срок за подаване на проектни предложения е 07.01.2009 г., 16 ч. Проектните предложения се подават в териториални звена на Междинното звено на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 -2013 – Изпълнителната агенция на насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) в градовете Благоевград, Бургас, Варна, Враца, Плевен, Пловдив, Русе, София, Стара Загора и Велико Търново.

Източник: Министерство на финансите





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |