В новините
 
16.10.2008 16:17   Новината е видяна 5418 пъти
Безплатни прегледи за бременни с четириизмерен видеозон

Бременни жени ще могат да се прегледат безплатно с най-модерния четириизмерен ултразвуков апарат  на 24 и 25 октомври в Пловдив. Диагностичните тестове и консултациите по документи със специалисти са част от форума „Профилактика на репродуктивното здраве”. Той се организира за първи път в рамките на Международната изложба МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ 2008, която ще се проведе от 22 до 25 октомври в Международен панаир Пловдив.

Безплатните прегледи и консултации са в програмата на Дните на пациента. Посетителите ще получат съвети от лекари, работещи във водещи клиники – „Д-р Щерев”, „Репробиомед”, „Медикус алфа”, „Марковес”, болница „Селена”, Център по репродуктивна медицина и оплождане ин витро „София”, Център за репродуктивно здраве „Надежда”. 

За Ден на специалиста е предвиден 23 октомври, когато общопрактикуващи лекари ще бъдат обучавани по проблемите на стерилитета като ще бъдат разгледани андрологични и урологични аспекти, влянието на наднорменото тегло и други фактори за безплодие.  Лекторите са от Медицинския университет в Пловдив, Института по биология и имунология на размножаването към БАН и водещи клиники.  На всеки участник ще бъде издаден сертификат според единната кредитна система за оценка на формите на продължителна квалификация на лекарите. 

В първия ден на форума (22 октомври) ще бъдат дискутирани стратегии за решаване на репродуктивни проблеми. В кръглата маса ще се включат представители на министерствата на здравеопазването и на социалната политика, на Националната здравноосигурителна каса, на Българския лекарски съюз, на Института по репродуктивно здраве, на асоциации, ангажирани със семейното планиране, както и известни медици.

Форумът „Профилактика на репродуктивното здраве” ще обогати Международната изложба МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ с още една тематична област – „Акушерство и гинекология”. Той се организира съвместно от Международен панаир Пловдив, Българската асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве, Института по репродуктивно здраве, Сдружение „Зачатие” и Фондация „Искам бебе”.

В рамките на изложбата ще се проведе и ІV Международен конгрес по възстановителна  дентална медицина, в който са предвидени и семинари за практическо обучение на стоматолози и зъботехници.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |