В новините
 
16.10.2008 16:37   Новината е видяна 3294 пъти
Пресконференция по повод стартиране на проекта Застъпничество срещу трафика на хора

Днес /16 октомври/ от 11.00 часа в конферентната зала на хотел „Бургас” ще се проведе пресконференция по повод стартиране на проекта „Застъпничество срещу трафика на хора”.
Организатори на пресконференцията са Местната комисия за борба с трафика на хора /МКБТХ/ при Община Бургас, Националната комисия за борба с трафика на хора /НКБТХ/ при Министерски съвет и Сдружение „Инициативи за развитие и социална активност” – Бургас.

Участие в срещата ще вземат заместник – кметът по здравеопазване на Община Бургас и председател на местната комисия за борба с трафика на хора д-р Лорис Мануелян, директорът на ОДП – Бургас Васил Едрев, кметът на община Камено Стефан Бонев, кметът на община Българово Йордан Йорданов, председателят на Бургаската търговско-промишлена палата Цанко Иванов и председателят на търговската промишлена палата в Сливен Иван Желязков.

В петък /17 октомври/ от 16.30 часа в Дома на Лукойл ще бъде излъчен филма „Карго – Изгубена невинност”. Прожекцията е организирана от Местната комисия за борба с трафика на хора при Община Бургас по повод Международният ден за борба с трафика на хора – 18 октомври.
За първи път на 22 септември 2007 г. заместник – председателят на Европейската комисия Франко Фратини обявява датата 18 октомври за Ден за борба с организираната престъпност и трафика на хора в Европа.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |