В новините
 
17.10.2008 17:20   Новината е видяна 3671 пъти
Община Бургас организира изнесено обучение на младежки лидери в сферата на превенция на употребата на наркотични вещества

Във връзка  с продължаване обучението на млади хора  в училищна възраст по подхода „Връстници обучават връстници”, екипът на отдел „Здравеопазване и превенция”, Община Бургас и Превантивно – информационен център за наркотични вещества, организират изнесено обучение на 25 млади лидери от бургаски училища във възраст от 14-18 год. на тема: „Превенция срещу употребата на дрога в и извън училищна среда” в Модул „Наркомании и зависимости”.

Целта на изнесеното обучение е да повиши знанията и  компетентността на младите хора в сферата на наркотичните вещества чрез придобиване на  практически  умения  да се казва „Не” и правенето на самостоятелен избор; поемане на отговорност за собственото си решение; избор на алтернативно поведение.

Обучението ще се проведе на 18. 10 - 19.10. 2008г./ събота и неделя/ във вилно селище „Ваня”, Община Поморие. Водещ на обучението е д-р Ивайло Димитров – национален треньор в сферата на здравното образование. Участниците ще получат сертификат №1 в Модул „Наркомании и зависимости”.

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |