В новините
 
17.10.2008 20:19   Новината е видяна 4330 пъти
Уникален звук и светлинно шоу на първото за сезона техно събитие - Love Nation

Първото голямо парти на Renesanz за новия сезон – Love Nation (25 октомври - събота, зала “Христо Ботев”, София) има сериозен шанс да се превърне в техно събитието на годината, обещават организаторите. За шоуто ще бъде използвана уникална по рода си за България озвучителна система, чисто нова серия от Clear Sound с мощност 85 KW. Като допълнение към светлинните и визуални ефекти ще има и впечатляващ 4-цветен лазер, който проектира фигури и филмчета, а залата ще бъде преобразена до неузнаваемост от светещи декоративни елементи, базирани на led технология, които се използват за първи път у нас за подобно мероприятие. 

В холивудска обстановка пък ще се окажат VIP гостите на Love Nation, за които са предвидени редица глезотии – ново място и специален редизайн на VIP зоната, предоставящи перфектна панорамна гледка към сцената, стилна мека мебел, класически отделен VIP вход и гардероб, както и пазени като изненада допълнителни нововъведения и удобства. 

"С Love Nation стартираме новия сезон и сме се постарали да изпипаме всички детайли. Ключовото послание е универсално и винаги актуално – любовта. Партито в зала “Христо Ботев” е и прелюдия към първото ни голямо събитие извън София, което ще се проведе на 15 ноември в Палата 2 на Международен Панаир Пловдив", споделиха организаторите от Renesanz - Balthazar & JackRock.

Зад грамофоните на 25 октомври ще застанат любимите на феновете имена от два континента - от Чикаго до Белград. Бройката на чуждите диджеи е цели пет – атрактивният хедлайнер от САЩ DJ Rush; канадският топ продуцент и любимец на Tiesto - Preach, който идва директно от най-големите фестивали в Европа; безкомпромисният Marco Remus от Белгия; холандския “класик” Industrialyzer и чаровната дама Ivee от Сърбия. Българската сцена ще бъде представена от домакините Balthazar и JackRock и горещото ново откритие Stephan Panev.

Билети на цена 25 лв. и VIP на цена 35 лв. все още могат да бъдат намерени в цялата страна във верига магазини "Германос", както и в останалата разпространителската мрежа на Eventim. Повече информация на www.renesanz.com.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |