В новините
 
21.10.2008 15:04   Новината е видяна 3045 пъти
Малолетни признаха за 4 кражби
На 18.10.т.г. около 05.00 ч. в РПУ Айтос е получено съобщение за взломяването на два магазина за хранителни стоки, разположени в центъра на с. Малка поляна, общ. Айтос. От извършения оглед е установено, че в магазините е проникнато, чрез взломяване на входните алуминиеви врати, като са откраднати цигари, парфюмерия, дамска и мъжка козметика, хранителни стоки и други вещи на стойност около 1 500 лв. В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служители на РПУ Айтос, са установени и задържани две непълнолетни момчета - на 15 и 17 години с вещите - обект на кражба от двата магазина. Младежите са доведени в РПУ Айтос, като от проведените допълнителни разговори е установено, че те в различно съучастие с други лица са извършители на следните престъпления :

      - на 16.10.т.г., чрез срязване на катинарите е проникнато в избени помещения на ул. «Станционна» в Айтос, откъдето са откраднати вещи и части за МПС, ВИК части и 30 литра гроздова ракия.

      - на 28.09.т.г., чрез разбиване катинара на входната врата на избено помещение, намиращо се на ул. «Хаджи Димитър» в Айтос, е извършена кражба на два велосипеда

      - на 25.09.т.г. през незаключена врата е проникнато в гараж, намиращ се на ул. «Иларион Макариополски» в Айтос, откъдето е извършена кражба на седем риболовни макари, четири въдици, ролер, друго риболовно оборудване, както и три литра ракия / всичко на обща стойност 500 лв. /.

      Работата по случаите продължава от служители на РПУ Айтос.
     




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |