В новините
 
22.10.2008 07:48   Новината е видяна 3257 пъти
РЕГИСТРИРАНИ БЕДСТВИЯ И АВАРИИ

На 20 октомври по данни на Дирекция РИОСВ – Стара Загора е регистрирано превишение на праговата стойност на средночасовата норма на атмосферен замърсител серен диоксид от автоматичното измервателно устройство в Гълъбово :
На операторите на трите централи от комплекса „Марица Изток” са издадени предписания от РИОСВ - Стара Загора за редуциране на емисиите на серен диоксид  и за спазване на условията в издадените им комплексни разрешителни, така че емисиите на отпадъчните газове да не водят до превишаване нормите за вредни вещества в атмосферният въздух. Тенденцията е към спадане на концентрациите на замърсителя в приземния слой на Гълъбово.
Няма необходимост от оповестяване на населението.
РИОСВ - Стара Загора продължава наблюдение качеството на атмосферния въздух включително и от останалите автоматични станции в региона.

***
На 20 октомври към 11:15 часа е получен сигнал за опасно-надвиснали плочи от сграда на ул. „Алабин” № 22 в София.
Спасителна група от отдел „Аварийно-спасителни дейности” към Териториална дирекция „Гражданска защита” – София е извършила оглед на опасните елементи и е обезопасила района.
Пострадали няма.

***
На 20 октомври към 10:05 часа е получен сигнал за разлят живак от счупен термометър в частен дом на ул. „Раковски” № 17 в Хасково.
Спасителна група от отдел „Аварийно-спасителни дейности” към Териториална дирекция „Гражданска защита” – Хасково е събрала живака и е обработила мястото.
Пострадали няма.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |