В новините
 
29.10.2008 17:20   Новината е видяна 3641 пъти
Фондация С.Е.Г.А. се включва в инициативата Турне на толерантността с два концерта

Екипът на Фондация С.Е.Г.А. организира два концерта като част от инициативата „Турнe на толерантността”. Концертите се организират по повод Европейската година на междукултурния диалог 2008.

Специален гост на концертите в София ще бъдат учениците от неколкократния шампион по салса Alfredo Style Dance Studio. В програмата ще се включат още танцови и вокални групи от столични училища. От своя страна двадесетте младежи, които през септември обикаляха страната, ще се представят на сцена и със своя програма, в която ще покажат силата на една многообразна младежка група. Само в тяхната програма публиката може да види и чуе наедно ромски и индийски танци, български хора, Queen, Бетховен и Емил Димитров. Младежите ще разпространяват и информационни материали, с които ще информират обществеността за Европейската година на междукултурния диалог 2008 и ще призовават за междукултурна толерантност и обмен. По младежки дръзка, кампанията носи посланието “Толерантни напук”.

Концертът на 1 ноември започва в 13:00 часа в София, в Централния военен клуб – Концертна зала. На следващия ден събитието ще бъде на лятната естрада в Борисовата градина от 14:00 часа.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |