В новините
 
31.10.2008 15:10   Новината е видяна 6499 пъти
Денил в Парк Мол Стара Загора

Денил се утвърди като национален лайфстайл бранд с широко поле на влияние. След магазините си в София, Варна и Пловдив, модната централа има шанса и удоволствието да промени облика и на жителите на Стара Загора. Най-новата инвестиция на марката се намира в Парк Мол Стара Загора.

В магазина на Денил не просто ще купиш стоки, а ще имаш възможност да създадеш своя цялостен имидж. Да откриеш своя собствен стил и да подбереш всеки детайл за него - от обувките, през аксесоарите, до връхните дрехи. Да почерпиш вдъхновение от лайфстайл концепцията на компания, която е авторитет в модата и налага тенденции. Дрехите на Модната централа носят самочувствие и престиж. Магазинът на Денил е ориентир за най-актуалното в световната мода  – колекциите редовно се обновяват с нови предложения от дизайнерския екип на фирмата.

За този сезон модната марка предлага разнообразие от дрехи с различна индивидуалност. Основната концепция е перфектна кройка и нови детайли. Силуетът е втален. Актуалните тоновете са сиво и бордо.

Дамите също ще бъдат изненадани от огромното разнообразие в дамската линия. Моделите са с луксозно излъчване, от фини материи, с разумни цени. Сдържани и в същото време вълнуващи с интересни детайли и находчиви кройки.

Обстановката в магазина предразполага и улеснява покупката – подходящо осветление, удобни пробни и компетентен персонал.

След столичани, и жителите на Стара Загора ще имат свое Fashion Café – в Парк Мол Стара Загора Денил отваря второто по рода си заведение от веригата ДФК (Денил Фешън кафе), което ще бъде място за социални контакти и за релакс след изтощителния шопинг. Вместо безмислени декори и фетиши, интериорът е оформен с витрини с най интересните предложения. Удобни столове и различно осветление предразполагат клиента.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |