В новините
 
03.11.2008 18:30   Новината е видяна 4071 пъти
Дни на кариерата - 4-5 ноември

На 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на кариерата на Техническия университет - София. Събитието ще се състои в блокове 1 и 12 в Техническия университет, от 9.00 ч. до 17.00 ч.
За втора поредна година Агенция по заетостта, като член на мрежата EURES и Централата за международно и специализирано посредничество в Германия /ZAV/ са партньори на Техническия университет в тази проява.

Участие в Дните на кариерата ще вземат 70 българските работодатели, както и представители на големия немски работодател - KSB Aktiengesellschaft. Той ще предложи работни места за машинни инженери, инженери по електроника и електротехника, инженери с икономически профил, завършили информатика и физика, както и за студенти от тези специалности или възможност за практика на млади кадри. Концернът KSB е един от водещите доставчици на помпи, арматури и прилежащи системи.

Освен предлаганите от фирма KSB Aktiengesellschaft работни и практикантски места, ще бъдат обявени още над 200 работни места в Германия за инженерни и технически кадри. Тези специалисти имат облекчен достъп до немския пазар на труда, а от 1 януари 2009 г. се очаква, че всички лица с висше образование ще могат да работят в Германия без разрешения за работа.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |