В новините
 
04.11.2008 20:30   Новината е видяна 3983 пъти
Мишел Платини отпадна от групата на "Черноморец Бургас" за двубоя с Левски

Голмайсторът на бургаския тим получи неприятна контузия в последния мач срещу „Спартак” Варна. Надеждата на лекарския щаб той да се възстанови до дербито с Левски не се осъществи и „кариоката” ще пропусне утрешния мач на стадион „Лазур”.
Освен Мишел от групата отпаднаха и Веселин Пенев, Бамба, както и Стефан Трайков, който ще почива поне още седмица. От трибуните мачът ще изгледа и направилият много силни мачове през сезона бивш младежки национал Владислав Стоянов, който също лекува трайна контузия.

Добрите новини от лагера на „акулите” са че травмите на Николай Кръстев и Ванчо Траянов отшумяха и те ще бъдат на разположение на наставника Димитър Димитров. Други двама от футболистите с проблеми през последната седмица - Марин Петров и Мартин Ковачев, също са напълно възстановени от проблемите, които имаха и  попаднаха в групата за мача. 
Днес по обед футболистите на Димитър Димитров отпътуваха, за традиционния си лагер в Балнеохотел Поморие, а от 18 часа на стадиона в комплекса ще направят заключителна тренировка на осветление преди мача с Левски. Настроението преди важния двубой е приповдигнато, а футболистите са решени да продължат победната си серия и добрите игри от последните си шампионатни срещи. 

От сутринта на касите на стадион „Лазур” са пуснати в продажба и входните билети за мача, които са с цена от 5 лева за всички сектори на стадиона. Двубоят е в сряда от 19 часа и ще се играе на електрическо осветление на спортен комплекс „Лазур”.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |