В новините
 
10.11.2008 16:18   Новината е видяна 3730 пъти
Засилен интерес на чужди мениджъри към бургаски футболисти

През последните няколко седмици се отчита засилен интерес от страна на чуждестранни мениджъри към няколко от футболистите на „Черноморец Бургас”. Скаути и мениджъри на тимове от Европа изискаха записи от последните четири мача на отбора и те вече са обект на внимателно проучване. 

В най-скоро време ръководството на „Черноморец Бургас” ще включи в трансферната си листа футболисти, с които при удовлетворяваща оферта би могло да се раздели, като определи и конкретните суми за това. В центъра на мениджърското внимание са Марсио, Георги Божилов, Владо Стоянов, Мишел Платини, Александър Стоимирович и Ванчо Траянов. За още няколко от останалите футболисти има запитвания от български клубове, но на този етап ръководството на „акулите” не желае да навлиза в детайли.  

Треньорското ръководство заяви, че въпреки интереса на мениджърите, не желае да се разделя с някои от играчите, тъй като те са свързани с плановете за изграждането на силен и конкурентен отбор, който през следващия сезон да участва и то запомнящо се, в европейските клубни турнири.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |