В новините
 
06.11.2008 17:24   Новината е видяна 4435 пъти
Четирима от "Черноморец" под въпрос за двубоите със Славия и Родопа

След мача с „Левски”, няколко от футболистите на Димитър Димитров се оплакват от сериозни травми. Най-тежко е положението на бразилския централен нападател Дуду, който получи контузия и напусна принудително играта. Съмненията за спукана кост на подбедрицата не се оправдаха, но мястото е силно навехнато и футболиста ще се нуждае от поне седмица почивка. Това означава, че той ще пропусне гостуването на Славия в понеделник, както и мачът за Купата на България в Смолян.

С пресечен мускул след вчерашния двубой е и Борислав Стойчев. Защитникът получи травмата си още в 55-та минута след сблъсък с противников футболист, но стисна зъби и доигра мача, макар и да не бе напълно ефективен, поради болката, която изпитваше. Стойчев показа характер и помогна с каквото можа на съотборниците си, тъй като Иван Цветанов бе направил разрешените три смени още в началото на второто полувреме. Стойчев не тренира днес , а направи само възстановяване. Прогнозите и пред него са за десетдневно лечение и евентуално влизане в игра в следващия шампионатен кръг след две седмици.

С болки в корема след мача е Александър Стоимирович, който игра с леко разтежение на коремен мускул. Той също пропусна днешната тренировка и остава под въпрос за предстоящите двубои през седмицата. Четвъртият футболист, който също най-вероятно ще пропусне двата двубоя е Мишел Платини, при когото продължава лечението на бедрено разтежение получено в мача със Спартак Варна.

Тази сутрин в тренировката на отбора се включи Стефан Трайков, който вече е значително по-добре, но едва ли треньорите ще рискуват с включването му в групата за двата мача идната седмица.

Останалите футболисти направиха традиционното след мач възстановяване, а тренировката премина при отлично настроение. Все още наставникът Димитър Димитров не може да си обясни, защо през първата част отборът е изглеждал според самия него трагично, а през втората част е напомнил за себе си, макар и далеч от облика, който е показал в мачовете през последния месец. Според него неопитността и липсата на достатъчно самочувствие са оказали своето влияние в първата половина на двубоя, в която гостите от София доминираха.

В петък и събота отборът ще тренира по веднъж, а в неделя ще замине за столицата. След мача със Славия, Черноморец ще отпътува за Пловдив, където ще тренира през следващите два дни. В сряда „акулите” ще пътуват до Смолян, където ще останат до мача с Родопа.

От ръководството на тима изпратиха писмо до БФС с искане двубоят за Купата на страната с Родопа Смолян да бъде преместен с ден по-късно от обявеното и да се играе в четвъртък 13 ноември от 14.00 часа, поради изместения мач от първенството със Славия.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |