В новините
 
18.11.2008 16:25   Новината е видяна 3927 пъти
Двадесет и първа сесия на междуправителствена българо-виетнамската смесена комисия

В периода 17-20 ноември 2008 г. в гр.Ханой, Социалистическа Република Виетнам ще се проведе ХХІ-вата сесия на Междуправителствената Българо-виетнамска Смесена Комисия за търговско-икономическо и научно-техническо сътрудничество, в чийто дневен ред е включен и темата „Туризъм”.
Българската делегация ще се ръководи от г-н Явор Куюмджиев, заместник-министър на икономиката и енергетиката в качеството му на председател на българската част на Смесената комисия. Г-жа Стела Балтова, заместник-председател на Държавната Агенция по туризъм участва в работата й.

По време на сесията ще бъде направен анализ на сътрудничството между България и Виетнам и ще бъдат обсъдени перспективите за неговото развитие в областта на туризма.
Предвиждат се да бъдат проведени срещи, на които ще участва и г-жа Стела Балтова, заместник председател на ДАТ, с  министъра на индустрията и търговията на Виетнам; с министъра на културата, спорта и туризма на Виетнам, с ръководството на фирма „VINACONEX”; с председателя на Градския народен съвет на гр. ХоШи Мин.

Източник: Държавна агенция по туризъм





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |