В новините
 
20.11.2008 18:25   Новината е видяна 1378 пъти
Европейското гражданство... не само думи, а конкретни права!

Информационна кампания на Европейския съюз в България

На 22 ноември 2008 година от 10:00 часа на Централен градски площад в град Бургас ще бъде открит презентационен щанд за гражданите във връзка с Пътуващата информационна кампания на тема: „Европейско гражданство... не само думи, а конкретни права!”. Организаторът за България е сдружение „Отворена младеж”, а председателят на сдружението г-н Даниел Ванков е главен координатор на  кампанията за страната.
Жителите на града ще имат възможността да научат повече за правата си на европейски граждани, да получат множество информационни материали, както и подаръци.

След като посети Румъния и Германия, информационната кампания на Европейската комисия за Eвропейското гражданство идва и в България! Кампанията, която е под формата на презентационно турне, ще обиколи 20 български града за периода от 11-ти до 22-ри ноември 2008 година. Пътуващото Роудшоу ще премине през Северна и Южна България, съответно през: северна дъга - Видин, Монтана, Враца, Плевен, Габрово, Велико Търново, Русе, Шумен, Добрич, Варна; южна дъга – София, Перник, Благоевград, Пазарджик, Пловдив, Хасково, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Бургас. Тя има за цел да даде на българските граждани информация относно техните права като граждани на Европейския съюз, дефинирани в Хартата на основните права на Европейския съюз.

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |