В новините
 
20.11.2008 23:41   Новината е видяна 5141 пъти
Призьорите в Stella Artois Professional Golf Series ще представят страната ни на Европейското първенство в Испания

Тримата най-добри професионални голф играчи, заели челните места в Stella Artois Professional Golf Series, ще представят страната ни на Европейското отборно първенство по голф в Испания. Това са Николай Станев, Дейвид Едифорд и Нийл Търли.  Участието им в престижната международна надпревара е Голямата награда, която тримата професионални състезатели получиха за отличното си представяне на Stella Artois Professional Golf Series. Те събраха най-голям брой точки по време на трите отделни състезания, провели се в рамките на уникалния голф шампионат, организиран от Професионалната голф асоциация, в партньорство с прочутата белгийска марка бира Stella Artois. 

Европейското отборно първенство по голф в Испания ще се играе между 23 и 28 ноември на живописното голф игрище Рода Голф Клуб в испанския регион Мурсия. Николай Станев, Дейвид Едифорд и Нийл Търли са един от общо 26 голф отбора, които ще си оспорват първото място и международно признание в аристократичния спорт. 

Представянето на България в Европейското отборно първенство по голф е за трета поредна година, като за първи път през 2008 г. това се случва с партньорството на прочутата белгийска марка бира. 

Stella Artois е ексклузивен партньор на уникалния по рода си голф шампионат Stella Artois Professional Golf Series, който се проведе в периода юли – октомври тази година. Организиран е от Професионалната голф асоциация с подкрепата на Stella Artois и даде възможност за изява както на професионални голфъри, така и на аматьори в спорта. 

В рамките на трите отделни състезания под марката Stella Artois Professional Golf Series взеха участие 230 играчи, 30 от които – професионални голф състезатели. Николай Станев, Дейвид Едифорд и Нийл Търли получиха Голямата награда – да представят страната ни на Европейското отборно първенство по голф, след като натрупаха най-голям общ брой точки, участвайки и в трите отделни състезания. 

В рамките на Stella Artois Professional Golf Series награди бяха раздадени и на останалите призьори в различните категории. Отличилите се сред аматьорите получиха професионални голф аксесоари. Призьорите в отделните състезания в категорията на професионалистите получиха и специални луксозни почетни статуетки от Stella Artois. Всички участници в Stella Artois Professional Golf Series си тръгваха от голф игрищата и с бира от прочутата белгийска марка Stella Artois. 

Със Stella Artois Professional Golf Series най-известното белгийско пиво отправи поредното истинско предизвикателство, този път към почитателите на елитния спорт. Подкрепяйки престижната инициатива, Stella Artois за пореден път затвърди политиката си да бъде част от първокласните изживявания. Тази година със Stella Artois Professional Golf Series брандът даде още по-сериозна заявка за установяване на традиция в партньорството си с голф играта не само в България, но и в световен мащаб.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |