В новините
 
20.11.2008 22:30   Новината е видяна 4307 пъти
Цветанов не прие оставката на Абумелих

Лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов не прие оставката на шефа на медицински център „Света София“ Семир Абумелих като областен организационен секретар на партията в Бургас. 
Централното ръководство е на мнение, че структурата на партията в Бургас е добре работеща и основна роля за това имат местните лидери. „Това се доказва както от постигнатите резултати, така и от общественото мнение в община Бургас“, смята комисията. Според нейните членове със своята работа като общински съветник и секретар Семир Абумелих е доказал, че работи за утвърждаване на авторитета на ГЕРБ в общината.

“Пряката му ангажираност като инвеститор на новата Многопрофилна болница “Света София” във Ветрен няма да доведе до възникване на обективни пречки за изпълнение на задълженията му в ГЕРБ”, се казва в решението, подписано от Цветан Цветанов.

Абумелих подаде оставка от партийния пост преди месец и половина. Мотивът му бе именно, че е зает със строителството на новата болница. „Осъзнавам, че нямам физическа възможност да отделям необходимото време за организационна дейност и понеже не искам партийната работа да куца, отстъпвам мястото си“, посочи тогава Абумелих. По неофициална информация има социологическо проучване, което показва, че той е едно от най-разпознаваемите и уважавани лица на партията в града и именно това е повлияло на решението на комисията. Предполага се, че Абумелих ще бъде и в челните места на листата на ГЕРБ на предстоящите парламентарни избори, освен това той има и реални шансове да спечели титлата „Бург на годината“.  
Вчера Абумелих заяви, че ще продължи да изпълнява функциите си като секретар , тъй като основната част от строителството на здравното заведение вече е приключила. „Идват избори и всички ни чака много работа“, заяви той.

Източник: в. Фактор





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |