В новините
 
21.11.2008 07:33   Новината е видяна 4283 пъти
Епидемия от палежи обхвана Бургас

На 20.11.т.г. около 13.30 ч. в Пето Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за палеж на частна къща, намираща се на ул. «Христо Смирненски» в с. Рудник. Констатирано е, че за времето от 15.30 ч. на 19.11.т.г. до 11.00 ч. на 20.11.т.г. в първи етаж на къщата, собственост на 33 годишен мъж, е възникнало запалване, като пожарът не се е разраснал / изгаснал е от самосебе си/. Частично са обгорели и опушени намиращите се в помещението кухненско обзавеждане, компютърна конфигурация и музикална уредба. При извършения оглед е иззета стопилка от пластмасова бутилка, съдържаща запалителна течност. Точната стойност на нанесените от инцидента щети са в процес на уточняване. Работата по случая продължава.

      На 20.11.т.г. около 14.30 ч. в Районно управление на МВР Средец е получено съобщение за горяща къща в с. Богданово, собственост на 63 годишен мъж от същото село. Пожарът е потушен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци. Къщата е напълно изпепелена. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети е в процес на изясняване.

      Във връзка с възникналия през вчерашния следобед пожар в складово помещение край бургаския комплекс «Славейков» уточняваме, че при инцидента почти напълно е изгорял склад за захарни изделия на фирма ЕТ «Тея - Тотка Стоянова», като в различна степен са засегнати, намиращите се в съседство : склад за електроуреди на фирма «Фютчър комерс» и склад за промишлени стоки. Окончателно огънят е потушен в 18.00 ч., като са участвали пет противопожарни автомобили на бургаската пожарна с 19 огнеборци, седем спасители с два аварийно спасителни автомобила от Дирекция «Гражданска защита» Бургас и служители от Дирекция «Обществен ред и сигурност» към Община Бургас. При извършените замервания на въздуха извън огнището на пожара не са констатирани вредни за здравето на хората емисии.

      На 20.11.т.г. около 14.40 ч. във Второ Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за възникнал пожар на междустълбищна площадка между 5 и 6 етажи на вх. 5 бл. 14 в бургаския комплекс «Славейков». Констатирано е, че предполагаемата причина за възникване на пожара е изхвърляне на незагасена цигара, която е предизвикала запалване на струпани стари балатуми и вехтории на площадката. От пожара е опушен коридора на 5,6,7 и 8 жилищни етажи и са изгорели струпаните стари дограми, оставени на междуетажните площадки. Пожарът е потушен от един противопожарен автомобил с петима огнеборци. 







Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |