В новините
 
22.11.2008 19:44   Новината е видяна 4719 пъти
Мачът между Пирин и Черномориц Бургас ще се играе в неделя от 14.30 часа

Главният рефер на двубоя между отборите на „Пирин” и „Черноморец Бургас” Цветан Георгиев взе решение мачът да бъде отложен с 24 часа. Това се наложи заради непочистения терен на стадион Христо Ботев, на който не може да се играе нормален футбол.

От сутринта в Благоевград вали мокър сняг, но домакините не предприеха адекватни действия за навременното почистване на терена. Около десетина работника опитваха да почистят снега, но успяха да го направят само около двете наказателни полета. Едва около 14 часа пристигнаха две снегопочистващи машини, които до 15 часа така и не успяха да се справят със снежната покривка на терена. 

В почистването на снега от игралното поле се включиха и старши треньорът на „Черноморец” Димитър Димитров, както и резервата Джейеоба, но и техните усилия не бяха достатъчни за привеждането на терена в добър вид. Все пак продължаващите действия на снегорините дават надежда, че в неделя мачът ще може да се играе.

От бургаския клуб изразиха разочарованието си за поредния отложен мач на отбора в Благоевград, който можеше да се състои в определените дата и час, при по-добра и навременна организация от страна на домакините. През пролетта отново в Благоевград поради същата причина, сняг и ненавременна организация за почистване на терена на стадион Христо Ботев, бе отложен с един ден двубой между двата отбора.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |