В новините
 
25.11.2008 17:15   Новината е видяна 4559 пъти
Паяците в Бургас започват да вдигат и каруци

От днес, 25 ноември, Община Бургас започва съвместна акция с местните органи на МВР за спиране неправомерното движение на пътно-превозни средства, използващи животинска тяга на територията на града. Тя ще бъде проведена от 09.00 до 16.00 часа и няма да има инцидентен характер, а ще се извършва ежедневно.

10 служители от общинска дирекция „Управление при кризи, обществен ред и сигурност” и 10 полицейски инспектори, разпределени в 5 екипа ще вземат участие в кампанията. Те ще следят за това дали превозното средство е регистрирано в съответното кметство и дали собственикът му е взел необходимите, според Наредбата за опазване на обществения ред, мерки – поставяне на престилка за недопускане на замърсявания от животните и др.

На нарушителите ще бъдат съставяни актове, а превозните средства ще бъдат извозвани на склад за съхранение, намиращ се в Северна промишлена зона, до Товарна гара. Собствениците на дървените возила ще могат да си ги получат обратно след заплащане на наложената им санкция и разноските за тяхното съхранение. Животните ще бъдат връщани на своите притежатели.

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |