В новините
 
08.12.2008 16:50   Новината е видяна 4199 пъти
Още едно безобразие...

Говорим заедно срещу кризата. Добре, но докато с г-н Станишев говорим заедно срещу кризата, в парламета се изковаха закони заедно срещу бизнеса! Тъкмо в предишния брой на „Търговски вестник" писахме за безобразията на КЗК, която си прокара текст 10% глоба от оборота на фирмата и 25% от тази глоба за стимулиране на членовете на комисията и бяхме решили, че това е края на безобразията, то сега дойде още една изненада.

Този път Дядо Коледа е донесъл в торбата подаръци за Агенцията по енергийна ефективност. Те са си прокарали текст в закона съгласно, който 50% от глобите отиват за нея, а от тях тридесет на сто - за допълнително материално стимулиране на работещите в агенцията за осъществяване на контролната дейност (чл.6). Ми то по-добре е да си чиновник вместо министър или министър председател. Сега ще се наложи  да помолим г-н Петър Димитров да направи постъпки за промени в този закон, защото той е честен човек и не може в криза едни да са добре вземайки големи стимули и плащайки данъци легално върху тях, а други да са зале, макар и в сивата икономика.

Георги Чернев
Председател на Софийска търговско-промишлена камара





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |