В новините
 
08.12.2008 19:12   Новината е видяна 4423 пъти
AC DC най-желани за SPIRIT of Burgas 2009
Ангъс Янг все още има сили да се тътри по своя неповторим начин върху сцената и българските фенове на AC DC продължават да се надяват, че ще видят любимата си група на живо у нас. В сайта на музикалния фестивал SPIRIT of Burgas - spiritofburgas.com, тече анкета с въпрос кои групи, изпълнители и диджеи ще е яко да се поканят на фестивала догодина. В допитването убедително води AC DC с над 500 гласа. Почти толкова голям вот са събрали и Cradle of filth. Те се представиха силно в първото издание на SPIRIT of Burgas и почитателите им явно не са успели да им се наситят. Сред най-желаните групи са още хип-хопърите Beastie Boys, любимците на женската публика HIM, Children of bodom, Bon Jovi. От диджеите доста гласове събират Chinchillah, FATBOY SLIM, Shamanez и др.

Удивително голям е броят на родните и чужди групи и изпълнители, получили макар и един глас в анкетата. В нея са представени буквално всички стилове от музикалния спектър. Резултатите от допитването ще ориентират организаторите на SPIRIT of Burgas накъде да насочат усилията си при преговорите за подготовката на афиша за следващата година.
 




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |