В новините
 
08.12.2008 23:30   Новината е видяна 4159 пъти
Веселин Маринов: "Изповядам лявата идея"

На 9 декември, гост във „Вечерното шоу на Азис” ще бъде един от най-обичаните български изпълнители Веселин Маринов.
Той ще влезе леко притеснен в студиото на Василка, поради по-освободения характер на предаването. „Живея така живота си, че да няма неща, които да ме провокират”, побърза да се презастрахова певецът. Той довери пред Азис, че много внимава за фигурата си и непрекъснато е на диети, макар и никога да не е имал корем. „Визията ми е такава, каквато е музиката ми” , сподели Веселин Маринов, уверявайки зрителите, че няма намерение да сменя имиджа си, тъй като елегантният му стил на обличане напълно отразява творчеството му.

Изпълнителят на „Горчиво вино” се похвали, че на концертите му в НДК идвали и малки деца, и възрастни дами. С нарастване на популярността му се увеличили и почитателките му, повечето от които били между 35 и 50 години.

„Влюбвал съм се няколко пъти и за дълго...Не са ме изоставяли много жени”, изповяда пред водещия на вечерното шоу по ТВ2 Маринов.

„Не съм от никоя партийна централа, приех да бъда певец, който пее по кампаниите на БСП, защото съм израсъл в едно време, което не мога да кажа, че беше лошо...”, сподели носталгично певецът в отговор на въпрос на Василка за партийната принадлежност. „Изповядвам лявата идея”, допълни той. Маринов опроверга да е приятел с премиера Сергей Станишев, като обясни, че двамата са само близки познати. „Близък съм с Георги Първанов, но ми е неловко да коментирам президента на България”, заяви изпълнителят с една от най-многобройните публики.

На питането на водещия защо не е станал народен представител при условие, че говори толкова убедително и с ораторски хъс, певецът сподели, че обикновено в политиката влизат хора, които не успяват да се докажат на други поприща.

„Дойдох с притеснение, но след първата минута то изчезна”, сподели с облекчение на финала на разговора със своя домакин Веселин Маринов.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |