В новините
 
10.12.2008 20:10   Новината е видяна 4504 пъти
Шампионите на Каменица ФЕНкупа’08 - в очакване на легендарното дерби Барселона - Реал Мадрид

Феновете от отбора на „Клетката” - националният победител в Каменица ФЕНкупа’08, вече отброяват с нетърпение дните до 14 декември. Това е датата, на която те ще изживеят една от мечтите на всеки футболен фен – да гледат на живо най-голямото дерби в света - испанското «Ел Класико» между «Барселона» и «Реал» Мадрид. 

Уникалният двубой ще се играе на 14 декември, неделя, на най-големия стадион в Европа «Ноу Камп» в Барселона. 

Играчите от «Клетката» получиха страхотната възможност да гледат голямата битка на живо, след като триумфираха като победители в Каменица ФЕНкупа’08. Финалът на шестото поред издание на единствения у нас шампионат по футбол за непрофесионалисти, организиран от Каменица, се състоя на 27 и 28 септември в София. Последният двубой на турнира изправи един срещу друг «Клетката» и «Трите мечки». Същите два отбора си оспорваха първото място и във финала на Каменица ФЕНкупа’07. Тогава първенец стана тимът на „Трите мечки” от Шумен.

„Изключително сме щастливи, че имахме втори шанс и възможност да докажем, че екипът на „Клетката” също е достоен за титлата на Каменица. Наградата ни да гледаме мач между «Барселона» и «Реал» Мадрид е уникална, още повече, че всички ние сме фенове на «Барселона». Чувството да знаем, че ни предстои да пътуваме за толкова велика футболна среща,  е неописуемо”, коментира капитанът на «Клетката» Румен Кожухаров. 

Феновете от «Клетката» заминават за Барселона ден преди мача, на 13 декември. Освен голямата емоция от звездното дерби, те ще имат шанса и за още едно незабравимо футболно преживяване – туристическа обиколка на «Ноу Камп». Разглеждането му е мечта за всеки запалянко, тъй като дава възможност да се усети духът на стадиона отвътре и да се види  цялата история на футболен клуб «Барселона». Там нашите играчи от «Клетката» ще видят обувките, с които Христо Стоичков е отбелязал стотния си гол за Каталунския клуб, както и всички медали и купи, които световноизвестният ни футболист е спечелил за «Барселона».

Националните победители в Каменица ФЕНкупа’08 ще имат възможността са видят и Купата на европейските шампиони от 1992 г., която заедно с „Барселона” вдигна и нашият Христо Стоичков. Отборът на «Клетката» ще може да влезе и в съблекалните на митичния стадион, през които са минали едни от най-големите звезди на световния футбол.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |