В новините
 
15.12.2008 17:18   Новината е видяна 3476 пъти
Разкрити престъпления за изминалото денонощие
Около 01.00 ч. служители от Районно управление на МВР - Несебър са установили извършителите на две кражби на монети от кафе-машини, разположени в Несебър - това са : 20 год. С.Ж., 16 год. Г.К.  и две малолетни момчета на 9 и 11 години, всички от с. Градец, общ. Котел. С.Ж. и Г.К. са задържани за срок от 24 часа в районното управление, а на мололетните е предоставена полицейска закрила. Работата по изясняване на цялата престъпна дейност на лицата продължава от служители на Районно управление на МВР - Несебър.

Служители от Районно управление на МВР Средец са установили извършителката на кражбата на сумата от 200 лв., собственост на 61 годишен мъж от Средец, осъществена през нощта на 13/14.12.т.г. - това е : 31 годишната А.Б. Средец, която е извършила кражбата, след като е гостуваал при тъжителя. Работа по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Средец.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |