В новините
 
15.12.2008 22:09   Новината е видяна 4943 пъти
Изнасилената англичанка не била съвсем изнасилена!
50-годишната англичанка се разхождала по сутиен и пияна като кирка натопила трима, че я изнасилили. Намери това, което търсеше, казва кметът на с. Бата Георги Георгиев

Такива курви не бяхме виждали. Разпусната работа. Проститутки ли, дърти пастърми бяха, с какво си изкарваха хляба - не знаем, ама за два месеца овършаха Бата, Страцин и Белодол. Голям пожар, ти казвам! Пияни, заляни! Грозни като смъртта, ама налитат на всеки мъж. Да ги махат оттук, преди да са развалили няколко семейства. Думите са на Йовчо от село Бата.
Мъжът разпуска в неделя следобед в местната кръчма с компания. Темата на разговора е за две англичанки, които през юли купили къща там и решили да останат в България. Първо пристигнала едната, в началото на ноември дошла и 50-годишната Мери или Мария, както й викат местните хора.
Точно заради нея от петък в бургаския арест са задържани трима мъже по обвинение за изнасилване. Малко преди полунощ на 11 декември тя подала сигнал в полицията в Поморие, че била нападната от непознати, които правили секс с нея против волята й в двора на училище „Христо Ботев“.
Според обясненията й, същата вечер тя и приятелката й били в кръчмата на кмета Георги Георгиев. Постоели малко там, пийнали по едно-две питиета и тя си тръгнала сама. Точно на входа на школото, на стотина метра от пивницата, някакъв мъж я дръпнал за ръката и я вкарал в двора. Докато той я държал, други двама разкъсали бельото и дрехите й и я насилили.
Единият от закопчаните няколко часа по-късно е 51-годишният Ибрям Осман Мехмед или както го знаят в Бата Иван Пилича. Другите двама арестанти са момчета на по 18-20 години, строителни работници на частен обект в селото.
В четвъртък вечерта бяхме в заведението, половината от нас бяха с жените си. Минаваше 22,00 часът, Мерито и другата чужденка се появиха пияни като кирки. Идваха от Страцин, там се бяха докарали яко. Едната се беше напикала. Още от вратата взеха да полягат на масите, сядаха в скута на мъжете, целуваха ги. А жените им гледаха. После Мария си махна блузата, остана по сутиен, разказват един през друг приятелите на Йовчо.
Вчера кметът не беше в селото, клиентите в кръчмата обслужваше дъщеря му. Момичето обаче ни свърза с него на мобилния му телефон, за да чуем какво се е случило в нощта срещу 12 декември.
„Даже фамилиите не им знам, защото не са регистрирани официално в кметството. Какво да ви кажа за тях, това са изпаднали пиянки. Качваха си краката на масите, правеха стрийптиз, опипваха мъжете и ги предизвикваха. Накрая намериха това, което си търсиха. Но дали наистина са изнасилени, не мога да кажа“, обясни Георгиев.
Докато наш екип разговаря с него, хората вътре, на трезва глава, един през друг повтарят - „Да си ходят! Да ги изселят! Разказаха ни играта за месец-два!“

http://www.factor-bs.com/news-6864.html




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |