В новините
 
16.12.2008 17:40   Новината е видяна 6073 пъти
И децата от социалните домове в Бургас ще се радват на пързалката от лед


      Община Бургас ще зарадва децата в неравностойно положение тази зима като им подари едно от най-неустоимите снежни удоволствия – пързаляне на ледена пързалка. Всяка сряда от 09.00 до 11.00 часа деца от социални домове на територията на общината ще могат като своите връстници да се насладят на леденото изкушение, което се намира на площад „Тройката”.

     Инициативата, която е безплатна за децата, ще стартира от утре /17 декември/ от 10.00 часа и ще продължи до закриването на ледената пързалка в края на месец март. Капацитетът на ледената пързалка е 150 деца, но за безопасност на децата, те ще бъдат не повече от 50 – 60.

     За децата, желаещи да се порадват на зимното предизвикателство, ще бъде изготвен предварителен график за участие от експерти от Отдел „Социални дейности и трудова заетост” в Община Бургас.

     Първите, които ще пробват пързалката, са децата от Дом „Ал. Г. Коджакафалията”, Дом „Ронкали”, Комплекс за социални услуги за деца, Защитено жилище за деца с умствена изостаналост и Центърът за деца с умствен дефицит. 
 
 


Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |