В новините
 
17.12.2008 16:52   Новината е видяна 4025 пъти
Нова международна изложба в Панаира

Нова международна изложба ще се провежда в рамките на Международния панаир за потребителски стоки и технологии от следващата година.  ХОРЕКА ПЛОВДИВ  ще представя  оборудване за хотели, ресторанти, барове и търговски обекти. Новата проява  развива досегашния салон „ХоРеКа”, основан през 2005 г., заради големия интерес на производители и търговци. Тя  ще бъде и своеобразен буфер срещу евентуални негативни отражения на кризата върху този сектор от икономиката.

На изложението ще се предлагат пълна гама мебели и оборудване за ресторанти, барове и хотели, прибори и  посуда, аксесоари, отоплителни уреди, вентилационна, хладилна и климатична техника, машини за почистване, градински съоръжения, битова химия. В изложбата е включено и всичко необходимо за модерните магазини и складове, а също – системи за сигурност и охранителни услуги. Като съпътстващо събитие е предвидено  кулинарно състезание и демонстрации на водещи български готвачи.

Съорганизатор на проявата е Националната асоциация Хотел, Ресторант, Кафетерия – ХоРеКа, която беше партньор на Международен панаир Пловдив и при провеждането на досегашния салон. Идеята той да се разшири и да стане международна изложба е продиктувана от желанието да се дадат повече възможности за реклама и презентиране на фирмите от бранша, за разрастване на бизнеса им, който е свързан с развитието на туризма и търговията.  Потенциални контрагенти на изложителите в ХОРЕКА ПЛОВДИВ са и участниците в Изложбата на общините, която се провежда по същото време и на която се представят перспективите за инвестиции, бизнес и туризъм в отделни райони на страната и Европа.

На  Международния панаир за потребителски стоки и технологии през 2009 г. ще стартира още една изложба – СТРОЙТЕХ ПРОЛЕТ.  Тя е продължение на СТРОЙТЕХ, която е част от Есенния панаир, и също ще събира производители и търговци на строителни материали, машини и технологии.  Дублирането на изложбата  е мотивирано от новите предизвикателства пред компаниите от бранша, който е сред най-засегнатите от кризата. Така те ще могат два пъти годишно да демонстрират своите възможности по време на  делови форуми, които са сред най-авторитетните в Югоизточна Европа  -  Международният панаир за потребителски стоки и технологии и  Международният технически панаир. През 2009 г. те ще се проведат съответно от 12 до 17 май и от 28 септември до 3 октомври в панаирния комплекс в Пловдив.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |