В новините
 
18.12.2008 18:30   Новината е видяна 4825 пъти
Corsa Black & White – автомобил, създаден от младежи за младежи

Corsa Black & White привлича погледа с вълнуваща сила, на която трудно могат да устоят младите по възраст или по душа почитатели на малкия Opel. Специалното издание на Corsa дължи магнетичното си въздействие върху младежката публика на екип, включващ 120 млади служители на Opel от заводите в Рюселсхайм, Бохум, Айзенах и Кайзерслаутерн. Разработката е посветена на юбилея на модела, свързан с произвеждането на десетмилионната Corsа. Тиражът на Black & White е ограничен на 1000 екземпляра. 

Каросерията, вратите, предният и задният капак на лимитираното издание Corsa Black & White са решени в бял цвят “Казабланка”, като влизат в драматичен контраст със силно полирания черен покрив. За неповторимия облик на Corsa Black & White допринасят, освен бялата каросерия и черния покрив, издържаните в черно-бяло странични огледала, черната лайсна на радиаторната решетка и черните алуминиеви 17-цолови джанти с по пет двойни спици. Освен това младите творци са украсили “своята” Corsa със спойлери отпред и на покрива, силно потъмнени задни стъкла, тонирани задни светлини, специални прагове и хромирана ауспухова тръба. Черно-бялата тема е развита и в оформлението на интериора. Седалките са с антрацитно черни тапицерии от плат и морокана, централната конзола е покрита с черен пиано лак, а гривните около вентилационните дюзи са бели. Opel предлага Corsa Black & White изключително във версия с три врати. 

Специалният модел се предлага с бензинови двигатели 1.2 и 1.4 TWINPORT ECOTEC (59 кВт/80 к. с. и 66 кВт/90 к. с.), както и с дизеловия 1.3 CDTI (66 кВт/90 к. с.), снабден серийно с филтър за твърди частици. Серийни при Corsa Black & White са спортното окачване, светлините за мъгла, електрорегулируемите странични огледала с подгряване, предните електрически регулируеми прозорци и много други.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |