В новините
 
18.12.2008 21:15   Новината е видяна 4147 пъти
Даниел Боримиров: Левски свали дрехите на ЦСКА

Специален гост в петък, 19 декември, във „Вечерното шоу на Азис” ще бъде спортният директор на Левски - футболистът Даниел Боримиров.

Един от героите на американското лято от 94-та година ще коментира пред Василка оттеглянето си от футбола и състоянието на националния отбор. „Доста от феновете на Левски ме накараха да се замисля за решението си, но аз съм човек, който не се връща назад”, сподели Боримиров.

„По-старото поколение футболисти сме по-отговорни, в днешно време момчетата са свикнали да получават всичко на готово”, изрази мнението си той във връзка с  мотивацията на младите футболисти в играта.

„В България много пари няма, истината е в чужбина!”, категоричен е спортният директор на Левски по отношение на заплатите във футбола у нас.

На питането на водещия наистина ли момчетата от националния отбор са лигльовци, Боримиров обясни, че възможностите на националите ни са доста големи, а футболистите дават едва една-трета от потенциала си на терена. Според него те играят в националния отбор, за да се разтоварват и това е причината коментарът му по техен адрес да е толкова краен.

„Все още не сме изпуснали шансовете си да класираме за Световното първенство през 2010 година, но оттук нататък нямаме право на грешка, всеки мач ще е решаващ”, обясни оптимистично Даниел Боримиров пред Катето и Васко.

„Важно е един национален треньор с поведението и с присъствието си да всява респект у футблистите, за да се раздват на терена”, коментира Боримиров предстоящия избор на треньор от страна на Футболния съюз.

А по повод нашествието на футболистите по попфолк клубовете, Даниел Боримиров заяви: „Много е приятно, когато пренсеш настроението от победата над някой отбор в заведение”.

„Който не може да танцува кючек го изхвърляме от отбора”,  възкликна Азис на свой ред. В отговор на това Боримиров предложи на Василка да стане учител по кючек на футболистите

На въпроса на водещия на вечерното шоу по ТВ2 дали момчетата от Левски ще се снимат голи, Даниел Боримиров коментира: „Не мисля че трябва да опонираме на ЦСКА, доста хора приеха голия им календар с насмешка. Ние така съумяхме да им свалим дрехите през този сезон, че накрая останаха без дрехи”.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |