В новините
 
29.12.2008 19:23   Новината е видяна 3718 пъти
Кражби за изминалото денонощие

Около 04.20 ч. в Районно управление на МВР - Айтос е получено съобщение от частен СОТ за извършена взломна кражба от магазин за хранителни стоки, намиращ се на ул. «Хаджи Димитър» в Айтос. Установено е, че в магазина е проникнато, слид взломяване на метална-винкелова врата на складовото помещение, като от незаключена метална каса е извършена кражба на сумата от 280 лв. Работата по случая продължава.

    Около 01.30 ч. през незатворен прозорец е проникнато в частен дом, намиращ се в Средец, откъдето е извършена кражба на дамската чанта, съдържаща лични документи и сумата от около 400 лв. По случая продължават работа служители от Районно управление на МВР - Средец.

      На 28.12.т.г. около 19.30 ч. в Първо Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение от 36 годишна бургазлийка, за това че на същата дата около 19.15 ч. на пресечката на улиците «Цариградска» и «Калоян», в близост до РУМ «Европа» е нападната от двама непознати младежи, които чрез издърпване от ръката, са й отнели дамската чанта, съдържаща лични документи, мобилен телефон и паричната сума от около 300-350 лв. Работата по случая продължава. 






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |