В новините
 
30.12.2008 12:57   Новината е видяна 6700 пъти
Архитект даден на прокурор

Кабинетът на арх.Венета Иванова в сградата на община Карнобат е запечатан, имало съмнения, че издала фалшив документ за скъп парцел

Главната архитектка на община  Карнобат Венета Иванова е дадена на прокурор заради съмнения в далавера с парцел, която ще ощети общината с десетки хиляди левове. Папката с писмени доказателства, уличаващи я в престъпление по издаване на документи с невярно съдържание, ще бъде внесена при дежурния прокурор в Районната прокуратура в Карнобат днес/понеделник/. Това съобщи анонимен източник от общинската администрация, който станал свидетел на запечатването на кабинета  на арх.Иванова около 18 часа на 23 декември. Самата тя все още не знае какво я очаква. Същия ден била на работа  и нищо не предвещавало неприятния завършек на годината.  Тя се разделила с екипа си от дирекция „Строителство“ с пожелания за успешна 2009-а и си тръгнала в късния следобед.
Вчера опитахме да открием  арх.Иванова, но никой от колегите й в Бургас не разполагаше с координатите й.
„Поразен съм от това, което ми съобщавате, познавам я, макар не лично. Венета Иванова е от младите колеги, скромна е и се учудвам, че е попаднала в такава неприятна ситуация“, заяви шефът на Камарата на архитектите в България арх.Петко Йовчев, който обаче не разполагаше с повече данни за нея.
Кметът на Карнобат Георги Димитров отказа коментар. „Става дума за сигнал, който ще подам. Това е предмет на работата на магистратурата,  не са факти, затова ще замълча, кабинетът й е запечатан, за да не се правят опити за манипулация на цифри в компютрите“, заяви той. 

http://www.factor-bs.com/news-6952.html





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |