В новините
 
24.12.2008 14:00   Новината е видяна 6595 пъти
Два мерцедеса подари Георги Гергов на свои служители

Две коли с престижната марка „Мерцедес” бяха големите изненади в томболата, с която бизнесменът Георги Гергов зарадва своите колеги на Коледното тържество. Над 1100 служители от фирмите, в които Гергов е собственик или съдружник, се събраха на 22 декември вечерта в палата 3 на панаирния комплекс в Пловдив. Гости на празненството бяха народният представител Захари Георгиев, областният управител Тодор Петков, кметът на града Славчо Атанасов, зам.-кметът Александър Константинов и журналисти от пловдивските медии.

„Като гледам тази препълнена зала, разбирам, че не мога и нямам право да се откажа от това, което правя, защото вие сте зад мен. Благодаря на всички за успехите, които постигнахме. Винаги можете да разчитате на мен. Да се сбъдне това, за което мечтаете в най-тайното кътче на сърцето си”, пожела Георги Гергов в своето празнично приветствие.

24-ма бяха късметлиите, които спечелиха на томболата подаръци от семейство Вили и Георги Гергови. DVD, GSM-апарати, дигитални видеокамери, съдомиялни и перални машини, преносими компютри, LCD-телевизори и почивки за двама в комплекс „Слънчев ден” зарадваха онези, чиито имена изтегли нотариус Светла Йорданова.

Големите изненади – сребрист и черен «Мерцедес» А 160, се паднаха на Драган Юруков от ресторант «Пълдин» и на Теодор Петров от ЦУМ. Безаварийно каране и да имате все така късмет в живота,  пожела Георги Гергов, когато им връчи ключовете за новите коли. Драган и Теодор не издържаха и веднага седнаха зад волана. «Пожелавам на семейство Гергови и на всички вас живот и здраве», каза Драган Юруков. «Много съм изненадан. Големи благодарности на семейство Гергови, много здраве и късмет на всички», добави Теодор Петров.

Томбола имаше и за журналистите.  Билетите изтегли фоторепортерът на вестник «Марица» Любен Баков, който замина за Париж с печелившия билет от миналогодишното Коледно тържество.  Сега той донесе късмет на Ирена Чернишева от вестник «24 часа Пловдив», която също отива в Париж, на Кремена Данева, кореспондент на Българското национално радио, и Михаил Лазаров от вестник «Акцент», които ще почиват по една седмица в комплекс «Слънчев ден».  Много успехи и щастлива година, пожела на журналистите кметът на Пловдив Славчо Атанасов, когато обяви имената на късметлиите.

На всички присъстващи Георги Гергов подари концерт с участието на група «Акага», Ивайло Гюров, Преслава и Галена. Празненството продължи до 3 часа сутринта.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |