В новините
 
08.01.2009 17:22   Новината е видяна 4267 пъти
Триразови тренировки за “Черноморец – Бургас” в Поморие

Третия ден от първия подготвителен лагер в Поморие ще се запомни освен с празника на Св. Йоан Кръстител – Ивановден и с първата триразова тренировка за футболистите на Красимир Балъков. 


      Играчите станаха още по-тъмно в 7 часа, а във фоайетата пред стаите им ги очакваха отрупани маси с плодове, сокове, чай и кафе. След като закусиха набързо те се отправиха на сутрешен крос, воден от старши – треньора Красимир Балъков и неговия помощник Йончо Арсов. След около 40 минути бягане в спокойно темпо, футболистите се прибраха по стаите си, видимо разсънени от силния и студен морски вятър.


     По-късно те закусиха, вече по обилно и в 11 часа се насочиха към терена на стадиона в Поморие, където кондиционния специалист Трендафил Терзийски ги очакваше със серия упражнения за гъвкавост, сила, бързина и издръжливост. 


     Преминали и през този тест, футболистите прекараха още час в залата на стадиона, където изпълняваха 12 упражнения в отделни станции, с различни уреди и разпределени по двама. Всяко от тези упражнения бе демонстрирано лично от старши треньора, който показа, че се намира в отлична кондиция, на която биха могли да завидят голяма част от футболистите. Балъков и неговите помощници стриктно следяха за ритъма и точното изпълнение на всяка една от задачите, като времето се отчиташе с точност до секунда. В края на втората сутрешна тренировка, играчите направиха стречинг и се прибраха по стаите си. 


     За 16 часа е предвидено третото последно занимание за деня, в което ще има двустранна игра. В нея отново ще се наблегне на някои тактически елементи и задачи, поставени от новия наставник на „акулите”.


      Най-радостното до момента е, че в отбора няма състезатели с оплаквания, въпреки сериозните натоварвания, които се увеличават с всеки изминал ден. Всички тренират на пълни обороти, което видимо радва ръководството на тима. Утре се очаква към отбора да се присъединят и последните двама футболисти – Иван Чворович и Александър Стоимирович, които получиха разрешение от ръководството да празнуват Коледа със своите близки в родината си Сърбия. 






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |