В новините
 
08.01.2009 19:08   Новината е видяна 4598 пъти
Stella Artois "флиртува" с горещата музика на Live from Buena Vista - The Havana Lounge

Stella Artois, белгийска марка бира номер едно, предлага поредното уникално музикално преживяване. Stella Artois избра да бъде партньор на шоуто Live From Buena Vista – The Havana Lounge. Концертът се организира от Жокер Медия и ще се състои на 6 февруари 2009 г., точно година след последния лайв на кубинските музиканти в България. 

За да изненада своите верни почитатели и ценителите на чувствените кубински ритми, Stella Artois е подготвила много награди и подаръци. През целия месец януари 2009 г. запалените почитатели на качествените изживявания ще могат да спечелят билети за шоуто Live From Buena Vista – The Havana Lounge, както и възможност за среща с харизматичните изпълнители Хулио Алберто Фернандез и Тереза Гарсия. Това ще се случи в деня на концертa /6 февруари/ в зала 1 на НДК. Това ще стане възможно чрез радио игра в ефира на Джаз ФМ, както и в любимите заведения, участващи в програмата за съвършенство на Stella Artois „Златен стандарт”. 

Подкрепяйки лайв събитието live From Buena Vista – The Havana Lounge, бирената марка с мотото „Съвършенството има цена”, за пореден път се представя като изживяване за ценители, като доставя наслада на почитателите си както в музикалната зала, така и в елитните и стилни заведения на България. 

Шоуто Havana Lounge, което ще видим в София през февруари, се явява естествено продължение на вълната Buena Vista, която заля света през последните години. Харизматичите кубинци в момента подготвят нов репертоар за предстоящото си европейско турне, което стартира в първите дни на новата 2009 година. 

Темпераментния глас и главен герой в шоуто Live From Buena Vista – The Havana Lounge - Хулио Алберто Фернандес, се похвали, че и на 70 продължава да черпи сили от музиката и жените на Куба. На сцената той е обграден от не една, а цели две стопроцентови Дами на кубинската музикa - неповторимата Тереза Гарсия Катурла и младата Мария Виктория. 

В ролята си на посланик на кубинската култура, Алберто Фернандес има една обикновена мечта: ”Повече от всичко, искам публиката да почувства силата и страстта на нашата музика. За щастие, мисля че успяваме”.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |