В новините
 
09.01.2009 16:24   Новината е видяна 4656 пъти
DJ Balthazar на турне в САЩ

През изминалата 2008 DJ Balthazar окончателно се утвърди като най-търсеният зад граница роден диджей, канен в държави като Египет, Англия, Португалия, Малта, Словакия, Гърция, Турция, Украйна, Румъния, Сърбия и Македония. Едва в началото на новата година Balthazar вече се подготвя за следващото си пътуване – в средата на януари той заминава за САЩ, като това ще е неговото първото турне в Северна Америка. В натоварената му програма са включени общо 6 участия в някои от най-горещите нощни клубове в Чикаго, Лос Анджелис (Холивуд) и Лас Вегас, както и разглеждане на местните забележителности. Българската общност в САЩ с нетърпение чака изявите, като буквално залива с имейли пощенската кутия на популярния диджей.

Междувременно DJ Balthazar ще използва визитата си отвъд океана за да промотира новия звукозаписен лейбъл Renesanz, който той стартира съвсем скоро заедно с JackRock. Първият сингъл се очаква да излезне на световния музикален пазар до края на февруари и освен две оригинални парчета на Balthazar & JackRock ще включва още ремикси на словенския топ-продуцент Umek и на нашумелия покрай работата си с Tiesto канадски диджей Preach.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |