В новините
 
09.01.2009 16:35   Новината е видяна 4655 пъти
Шестима футболисти на "Черноморец - Бургас" бяха включени в трансферната листа на клуба

Това са Мартин Ковачев, Георги Караканов, Екундайо Джайеоба, Любомир Любенов, Веселин Пенев и Абудрамайе Бамба. Футболистите ще водят подготовка с дублиращия отбор на „Черноморец - Бургас” на стадион „Лазур”.

За двама от играчите вече има конкретни оферти, които се обсъждат. Към Любомир Любенов сериозен интерес проявяват два отбора от Гърция и Азърбайджан, с които се водят разговори. Джайеоба е желан от отбор в Китай, а преговорите са в напреднала фаза.

Към останалите футболисти също има заявен интерес, като в момента се обсъждат най-подходящите отбори, в които те да играят и се преговаря това да стане в най-близко време.

В късния следобед към лагера на отбора в Поморие се присъединиха шестима футболисти, които до момента са играли за „Нафтекс”. Това са  бранителите Станислав Жеков, Венцислав Бонев и Орлин Старокин, халфовете Светлин Симеонов и Шенер Ремзи и нападателят Пламен Крумов. Те ще водят тренировъчен процес с „Черноморец”, като преминаването им при „акулите” би могло да се осъществи след преговори и постигането на договореност между ръководствата на двата клуба.

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |